Inschrijfformulier

Door onderstaand formulier in te vullen en te versturen meld je je aan als lid van NSL.

Het is goed te weten dat de NSL voornamelijk digitaal communiceert met haar leden. Dat gebeurd veelal met e-mail. Daarom is het belangrijk dat je je e-mailadres (goed) invult.

Indien  je vragen heeft over het niveau waarop je kunt instromen in 1 van de groepen van de NSL kun je contact opnemen met: de hoofdtrainer:
Piet vd Luyt.
email: pvdluyt@gmail.com

NSL houdt de contributie laag. Dit kan alleen door vrijwilligers.
Bij deze aanmelding gaat NSL ervan uit dat je een keer per jaar door de vrijwilligerscoördinator gevraagd kan worden om te helpen.

Inschrijfgeld 15,00 euro (eenmalig)
Lidmaatschap NSL & AU 74,00 euro (per jaar)
Wedstrijdlicentie AU 22,70 euro
Hierbij machtig ik de "Noordwijkerhoutse Strandlopers" om jaarlijks het van toepassing zijnde lidmaatschapsbedrag af te schrijven van bovenstaand rekeningnummer. Betalen kan alleen via machtiging.