Bestuur van de NSL

Het bestuur geeft met inbreng van alle leden vorm aan beleid van de vereniging.
Door het organiseren van sportieve bijeenkomsten dragen zij bij aan en  veel hardloop- en wandelplezier.

Voorzitter:              Winnifred Ferro       e-mail: voorzitter@av-nsl.nl
Secretaris:              Cees Vink              e-mail: secretaris@av-nsl.nl
Penningmeester:     Jan Post                e-mail: penningmeester@av-nsl.nl

Cees - Winnifred - Jan

Cees                                  Winnifred                                Jan

De vereniging wordt ondersteund door vele vrijwilligers in verschillende commissies.

Over onze voorzitter:
Mijn naam is Winnifred Ferro. Sinds 2004 ben ik lid, nadat ik de opstapgroep voor hardlopen succesvol heb doorlopen.
In 2006 ben ik al enige tijd secretaris van de NSL geweest. Na een verblijf in het buitenland kwam ik weer terug in Noordwijk.
Ik loop met veel plezier, liefst in het duin-, bos- en strandgebied. Verder doe ik graag mee met de hardloopwedstrijden en wandelevenementen van de NSL.
In 2014 heb ik het verzoek van het toenmalige bestuur om de voorzittersrol te bekleden, geaccepteerd. Ik zet me graag in voor de club en hoop dat velen mij daarin zullen ondersteunen om samen de NSL te zijn.
Ik stel mezelf voor in een filmpje dat op onze Facebookpagina te bekijken is.
Heb je vragen, suggesties, etc? Stuur een e-mail of schiet me aan op de training.

Over onze secretaris:
Mijn naam is Cees Vink, ben met pensioen en sinds enige jaren wandelaar bij de NSL. Voorjaar 2014 ben ik benaderd voor het werk van secretaris voor de NSL. Ik hoop nog een aantal jaren op deze manier aan de NSL iets toe te kunnen voegen. Ik ben ruim 35 jaar gelukkig getrouwd met Marianne en woon in het centrum van Noordwijkerhout, op de steeg. Samen kregen wij 3 dochters welke allemaal niet meer thuis wonen. Ik ben altijd als winkelier in Noordwijkerhout actief geweest waardoor velen mij wel kennen. Ben in de begintijd een aantal jaren secretaris geweest van de Schietvereniging “De Duinschutters.” Heb een aantal jaren geholpen met het organiseren van evenementen bij het NOV. Tegenwoordig sta ik zomers elke dag in de YSCÔÔÔÔ in de zeestraat te Noordwijkerhout. Daar komen vele bekende en onbekende bezoekers voorbij. In de winter loop ik regelmatig mee met de wandelgroep van Ria van Eeden, Francien Verbeek of met Kees van Gerwen. Wie weet komen we elkaar daar nog wel tegen. In de beginjaren van de NSL was Vink de standaard sponsor, toen werd de NSL “het gele gevaar” genoemd. Mijn broer Floor had daar toen meer bemoeienis mee dan ik zelf."

Over onze penningmeester:
Mijn naam is Jan Post. Sinds december 2014 lid van de NSL en gelijk al gestrikt als penningmeester.
Geboren in Blaricum en sinds 1981 in woon en werk ik in Sassenheim.
Gelukkig getrouwd met Mirjam en trotse vader van 2 volwassen dochters Nynke en Dominiek.
In 2017 mijn 10 jarige loop-jubileum. Verbazend dat je start met 1km en nu discuseerd over "loopjes" van 40 of misschien wel eens 60km.
 Ik houd van reizen waar ik bijna dagelijks een loopje maak.
Mooiste loop was zeker samen met vrouw en kinderen de ½ great wall marathon in China .
Loop met zeer veel plezier met de groep (dwars) door de duinen in de Zilk . Waar we af en toe 100 hertjes per uur te zien krijgen, een aanrader.
 Ik wil me inzetten om de NSL waar mogelijk te ondersteunen om zoveel mogelijk de leden een gezellige, sportieve en soms fanatieke club te laten ervaren.
 Loop of wandel af en toe met een andere groep in de training mee om de grote diversiteit van de vereniging te kunnen ervaren.
 Mochten mensen me willen benaderen met adviezen, vragen etc dan kan dat via penningmeester@av-nsl.nl.