Sponsoren

Massagepraktijk Peters AKey2BFit
U kunt bij mij terecht voor hoofd, nek-, rug-,, arm-, en beenklachten.
Daarnaast geef ik algehele lichaamsmassage.
Als triggerpoint specialist behandel ik spier- en zenuwklachten.
Als lid van de AV- NSL lid krijgt u 25 % korting.

Ik ben bereikbaar op tel.nr. 06 535 78 504 van ma-vr 09.00-18.00 uur.
Meer informatie over AKey2BFit vind je op  www.AKey2BFit.nl.

Louis Peters
 

De Hardloopwinkel in Noordwijkerhout en Leiden
De Hardloopwinkel is dé hoofdsponsor van de NSL!

Voor al je hardloopschoenen, maar ook voor je kleding, goede (hardloop-)adviezen, trainingsschema's en sportvoeding kun je prima terecht bij de Hardloopwinkel. Het belang van goed materiaal wordt hier door echte vakmensen serieus genomen en zal altijd leiden tot een eerlijk advies dat past bij jouw specifieke situatie. Alle medewerkers van de Hardloopwinkel hebben zelf jarenlange ervaring in meerdere afstanden en kennen het plezier van schoenen met een goede demping en shirts die niet schuren over je rug.

Ga gewoon eens langs in Leiden of Noordwijkerhout! Je zal verrast zijn over het brede assortiment en wellicht kom je nog een leuke aanbieding tegen!

Sport Medisch Centrum Bollenstreek
Het behandelen van sporters is mijn grootste passie en heb daarin ook veel ervaring. Door een combinatie van sportfysiotherapie, manuele therapie en dry-needling ben ik in staat om sporters (en natuurlijk ook niet sporters) op een goede manier te begeleiden in hun revalidatieproces. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren veel mensen behandeld met nek -en hoofdpijnklachten en migraine met manuele therapie en dry-needling. Aarzel dus niet om eens nader kennis te komen maken in mijn nieuwe behandelruimte.

Naast de praktijk in Lisse (Vennestraat 1) heb ik ook een praktijk in Noordwijkerhout (Dorpsstraat) Ook daar bent u van harte welkom!

Met vriendelijke groet, Royce Kortekaas (SMCB)

Lunchroom Arthur
In de uitspanning van Arthur eindigen we de MIdZomerNacht wandeling.

Breinvoorkeuren NBI
Met Breinvoorkeuren NBI® kunt u effectiever samenwerken, besluiten nemen, onderhandelen, communiceren, coachen (leiderschap, loopbaan, studie-advies en ouderschap) werken in teams, opleiden en onderwijs geven. meer info: www.breinvoorkeuren.nl

Hoveniersbedrijf Van Beelen
Per maart 2015 is Klussenbedrijf & Hoveniersbedrijf J.W. van Beelen betrokken als sponsor van onze vereniging! Aangezien iedereen binnen en buiten Noordwijk dit hulpvaardige bedrijf al kent, zal dat niet als een verrassing klinken. Voor de volgende klussen kunt u bij hen terecht:

1. Strippen en ontruimen van huizen
2. Breek- en timmerwerk (binnen en buiten)
3. Blokhutten en badkamers
4. Stuken, metselen en tegelen
5. Schilderwerk
6. Grond- en straatwerk en riool
7. Tuinaanleg en tuinonderhoud
8. Tweedehands inboedel 

Kortom, mocht je binnen-of-buiten je huis werkzaamheden willen laten verrichten door vakkundige professionals, loop dan langs op de Achterweg 14 in Noordwijk of bel met 071-361-5975.

Apotheek de Schelft

Vanaf december 2014 is Apotheek de Schelft sponsor geworden van de NSL. Kijk eens op http://apotheekdeschelft.leef.nl/ en lees alles over recepten, medische informatie en excellente dienstverlening. Erg bruikbaar is ook de pagina [Blessurehoek] met goede tips over hulpmiddelen bij (sport-)blessures.


Hof van Saksen
Hof van Saksen ligt midden in de prachtige natuur van Drenthe waar u lekker kunt wandelen en fietsen. In de nabije omgeving is er echter nog veel meer vermaak te vinden. Zo kunt u diverse exposities in het Drents Museum bezoeken of terug in de tijd gaan in het museumdorp Orvelte. Gaat u liever shoppen? Geen probleem, in de omgeving vindt u leuke, gezellige steden als Assen, Groningen en Emmen. Naast de activiteiten in de directe omgeving van het park zijn er ook genoeg evenementen en bezienswaardigheden te vinden in de regio.

Kortom, boek snel en geniet van een welverdiend moment in Drenthe...

Zorg en Zekerheid
Sponsor van de Omloop van Noordwijkerhout

Flexibel Human Services
FHS verleent medewerking bij een aantal evenementen door shuttel busjes beschikbaar te stellen.