Zalm, Geek van der

Recreatief maar gericht op lange duurlopen en wedstrijd deelname zoals halve en hele marathon. Loopniveau gevorderd met goede loopconditie

06-53795894
geek.vdzalm@ziggo.nl

Regelmatig hardlopen vergroot je uithoudingsvermogen. Om dit te onderhouden zul je minimaal 2x per week moeten lopen, wanneer je 3x per week loopt kun je je conditie zelfs continue vergroten :)

Traingingstijden

- Dinsdag- en donderdagavond 19:00h – 20:30h
- Zaterdagochtend van 10:00h – 11:30h
- Zondagochtend van 09:00h tot 10:30h
 
STARTPLAATS
- In de zomerperiode vanaf Duindamseslag
- In de winter vanaf De Schelft
 
 
Hardlopen is op zich een solistische bezigheid. Dat is juist een van de grote voordelen, want je kunt het zo plannen wanneer en waar je dat zelf maar wilt. Hardlopen is ook gemakkelijk uitvoerbaar en hoeft niet duur te zijn. Je hebt er namelijk niet veel voor nodig. Met een paar goede schoenen en een trainingsoutfit kom je al heel ver.

Het gevaar in deze is dat wanneer het je even tegenzit je snel geneigd bent niet te gaan. Er is snel een excuus te bedenken, het weer, drukke werkzaamheden, het gezin enz.

Je aansluiten bij en meelopen met een loopgroep heeft zo zijn voordelen boven het altijd in je eentje lopen. Je krijgt de benodigde aandacht en advisering om op een gezonde en gezellige wijze je sport te beoefenen