Kees Zoutendijk

De opstapgroep in 8 weken begeleiden zodat zij in staat zijn om 15 minuten aan 1 stuk hard te kunnen lopen. Voor de doorstroomgroep is het doel om d.m.v. gevarieerde trainingen uiteindelijk 1 uur aaneengesloten te kunnen lopen.

kees.zoutendijk@gmail.com

Samen met Peter van Denzen en Willy van Pinxteren trainer van de opstap - en doorstroomgroep.

Traingingstijden

- Dinsdag- en donderdagavond 19:00h – 20:30h
- Zondagochtend van 09:00h tot 10:30h

STARTPLAATS
- In de zomerperiode vanaf Duindamseslag
- In de winter vanaf De Schelft

De opstapgroep is bedoeld om kennis te maken met hardlopen en uit te vinden of dat jouw sport is.

De doorstroomgroep heeft als doel:
Kennis maken met alle mogelijke trainingsvarianten (Onder andere duurloop, interval, vaartspel) en het kennismaken met het lopen van wedstrijden (Wat komt er kijken bij het lopen van een wedstrijd, hoe bereid je je daarop voor?)
Medio Januari gaat de doorstroomgroep (samen met de trainers) meelopen met de verschillende loopgroepen bij de NSL. Daarna kan een ieder voor zichzelf bepalen bij welke groep hij/zij zich thuis voelt, of wat het  aansluit bij je eigen doel.