Halfvastenwandeling zondag 19 maart

2017-03-19, nnb -

Half Vasten Wandeling 2017

De gemeente Noordwijkerhout stimuleert een gezonde en actieve leefstijl onder inwoners. De sport- coach zorgt voor een beweegaanbod tijdens en na schooltijd, bij de sportvereniging, in de woonomgeving of in de zorginstelling.

De Carnavals verenigingen in Noordwijkerhout zetten op een ludieke wijze bewegen op de agenda.

Noordwijkerhout in Beweging, Carnavalsvereniging Keiebijters  en AV-NSL organiseren de 3de editie Half Vasten Wandeling, een wandeling in de periode tussen Carnaval en Pasen.
AV-NSL heeft de route uitgezet in en om Noordwijkerhout, een afstand van 5 km voor recreanten, deze is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en een afstand van 10 km voor gevorderden.

De tocht is dit jaar op zondag 19 maart, bijna op de helft tussen Carnaval en Pasen en start om 11.11 uur.
Gezellig mee wandelen en samenzijn is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.
U komt toch ook!

10:45 uur   Welkom met een heerlijk kopje koffie in de Keiebijters verenigingsruimte Langevelderweg 27 Noordwijkerhout
                     (voormalige keuken van BAVO Hoofdgebouw)
11:11 uur  Start Half Vasten Wandeling  met een gezamenlijke opwarming.
                   Samen met de dansmariekes warmt u uw spieren goed op, zodat u lekker losjes de wandeling kan beginnen.

De Carnavalsverenigingen Keienbijters, Kaninefaaten, Duinkonijnen en Tulpkabouters en AV-NSL staan op de route met stempelposten. Laat u verrassen, zij maken er weer een feestje van!
Na afloop is er Ski - Hut afterparty met soep en broodjes, een gezellig samenzijn in de verenigingsruimte van de Keiebijters, hierbij zijn ook alle toeschouwers welkom!

NSL | Halfvasten wandeling
De Halfvasten wandeling was een groot succes1
De enthousiaste wandelaars lieten zich niet weerhouden door het regenbuitje aan het begin, noch de harde wind (windkracht 7).
Veel deelnemers kwamen uit Noordwijkerhout, maar ook uit Voorburg. Dank aan de site van Omroep West!
Onderweg een verzorgingspost van de NSL. De bananen en pakjes sap werd door groot en klein als super verzorgd ervaren.
Dank aan Huub, Jos, Carl, Rita en Marian.
En denk je na die 5 of 10 km wandelen "Ik wil meer!", meld je dan aan voor de Opstapgroep Sportief Wandelen via:
Ben je al getraind, maar wil je graag vaker trainen en/of in een groep wandelen, meld je dan aan via:
wandelaars@av-nsl.nl

Klik hier voor een impressie!