Paasloop maandag 28 maart

Strandplaats Nederzandt
2016-03-28, Strandplaats Nederzandt

DE NOORDWIJKERHOUTSE  RUNNERS ORGANISEREN EEN PAASLOOP
28 maart,  tweede paasdag.  organiseren de Noordwijkerhoutse Runners een Paasloop.
Naast een hardloopwedstrijd voor volwassenen en kinderen is er dit jaar ook een wandeltocht van ca. 10 km. De start en finish zijn bij Nederzandt aan de Langevelderslag. De start is om 09.30 uur. Inschrijven kan vanaf 08.30 uur. Inschrijfkosten voor kinderen € 2,50 en voor volwassenen € 5.-.
De kinderen lopen 1 of 2 rondjes van  ca.500 meter. Deze ronde is in het duin.  De volwassenen lopen 6 of 9 km . Dit parkoers gaat door het duin en over het strand.  Ook de wandeltocht gaat over het strand en door het duin. Dit is wel een ander parkoers dan de hardlopers.
De opbrengst komt geheel  ten goede aan Stichting Roparun.  Stichting ROPARUN zet zich in voor mensen met kanker in de terminale fase met als doel: "trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.
Voor de kinderen is een er ruimte om onder begeleiding te knutselen.
Meer informatie vindt u op www.noordwijkerhoutserunners.nl