Een geweldig kado

Komend jaar bestaat onze vereniging 50 jaar.
Met dit jubileum voor de deur is er een nieuw logo ontwikkeld.
Met dit nieuwe logo is het kledingteam aan het werk gegaan en zie hier het resultaat: een mooi nieuw shirt met geel aan de voorkant en zwart aan de achterkant. Keuze uit een singlet of een shirt met korte mouwen. En voor de dames een ander shirtje dan voor de heren.
Tijdens de Boscross heeft onze voorzitter Winnifred, geassisteerd door km-vreter Joop, de nieuwe shirtjes getoond en ingelopen.
Bij de Oosterduinloop waren de nieuwe shirtjes duidelijk zichtbaar en talrijk aanwezig, echter er waren ook nog wat ”oude” logo’s onder de lopers.
Vooral bij die leden met oude “logo” willen we nog eenmaal de unieke kledingactie onder de aandacht brengen.
De NSL wil graag de nieuwe shirtjes promoten. In samenwerking met onze toeleverancier Decrowear is er tot het einde van dit kalenderjaar een jubileumactie van € 20,= korting per lid.
Een singlet kost normaal € 37,50 , nu met de korting € 17,50
Een KM shirtje kost normaal € 42,50, nu met de korting € 22,50
Onze toeleverancier Decrowear heeft nog een aantal shirtjes op voorraad en een nieuwe bestelling is ook geplaatst.
Leden van de NSL kunnen passen bij Decrowear (Pletterij 37 te Noordwijkerhout) op maandag/woensdag en donderdag tussen van 9:30 uur tot 16:00 uur.
Misschien een leuk idee om een nieuw shirtje op je verlanglijstje te zetten!