Boscross 2017 zondag 01 oktober

Piet Florisdal, Duindamseslag, Noordwijk
2017-10-01, Piet Florisdal, Duindamseslag, Noordwijk
11.00 uur -

De boscross is traditie getrouw de eerste wedstrijd van de NSL na de zomerperiode.
Voor vele NSL-ers is deze wedstrijd een echte "thuis"wedstrijd maar natuurlijk zijn ook niet-leden van de NSL van harte welkom.
Heb je de boscross nog nooit gelopen? Houdt dan rekening met een geweldig mooi parcours, gezelligheid en een paar pittige heuveltjes tussendoor.

Parcours
Het parcours gaat over mooie bos- en duinpaden in het gebied Duindamseslag en er zitten een paar flinke heuvels in.
Lopers die kiezen voor voor de 5 km. lopen ronden en  2 voor de 10 km. zijn dit dus 4 ronden.

Inschrijven en overige informatie
Inschrijven kan je tot 29 september 12.00 uur.
Daarna kan je alleen nog op de wedstrijddag op de wedstrijdlocatie inschrijven.
Door hier te klikken kun je direct inschrijven!

Op de wedstrijdlocatie is gelegenheid tot omkleden en je tas te laten staan. Er is geen bewaakte tassenberging!

De start en finish is ongeveer 200 meter verder in het bos. Dus aan de andere kant van het het Piet Florisdal.
De wedstrijd start om 11.00 uur. Inschrijven op de wedstrijdlocatie kan vanaf 9.30 uur.
Ook kunnen vanaf 9.30 uur de startnummers opgehaald worden.

Kom je met de auto naar de boscross? Kom dan op tijd. Je kunt parkeren op de parkeerplaats bij de ingang van de Duindamseslag en in de directe omgeving. Maar fijner is het natuurlijk om opd e fiets te komen. Want die kan je sowieso kwijt in de directe omgeving van de inschrijflocatie. Dus kom lekker op de fiets als opwarmertje!

Vrijwilligers gezocht!
Loop jij (helaas) niet mee met de boscross maar vind je het wel leuk om te helpen? Geef je dan op als vrijwilliger.
Daarmee help je mee om er een veilige en fijne wedstrijd van te maken voor deelnemers en organisatie.
Je kunt je opgeven via vrijwilligers@av-nsl.nl.