Nederstrandloop 2018 zondag 18 februari

2018-02-18, 11.00 uur -

De NederStrandLoop heeft voor de meeste atleten geen verdere uitleg nodig.
Deze wedstrijd heeft een heel mooie reputatie bij iedereen die het fijn vind om door de duinen en op het  strand te sporten.

Ook dit jaar wordt er tijdens deze wedstrijd ook weer gestreden om de clubkampioenschappen van de AV-NSL.
Bij de lange afstand (15,5 km) gaat het daarbij om de 3 beste NSL dames en heren.
Bij de korte afstand (7,7, km) gaat het ook om de drie beste dames en heren.
Maar daarnaast kunnen op de korte afstand  de dames "masters" (vanaf 55 jaar) ook strijden om de "Alie Stekers Bokaal".
De heren "masters"(vanaf 60 jaar) strijden op de korte afstand om de "Piet van Dongen Bokaal"

Deelname aan de clubkampioenschappen is uiteraard voorbehouden aan leden van de AV-NSL.
Maar ook de leden van de AV-NSL moeten zich gewoon inschrijven voor de NederStrandLoop!

Meer informatie over starttijden en de  inschrijfkosten volgen zo spoedig mogelijk.
Dan zal ook de inschrijf link weer geopend worden.