Trailrun 2018 zondag 21 januari

Duindamse Slag Noordwijk
2018-01-21, Duindamse Slag Noordwijk
11.00 -

Deze wedstrijd heeft een goede reputatie opgebouwd bij de vele deelnemers.
Een mooie, uitdagende wedstrijd in een mooi, hopelijk winters duinlandschap.

De start is om 11.00 uur in het Piet Florisdal aan de Duindamse Slag in Noordwijk. Hier is ook de finish.
Lengte van het parcours is ongeveer 14 of 8 km over grotendeels onverharde paden.
Uiteraard is het  parcours geheim zoals bij een trailrun gewoon is.

De kosten van deelname zijn 7 euro bij voorinschrijving  en 10 euro bij na-inschrijving.
Je kunt vóór inschrijven voor deze wedstrijd tot uiterlijk 19 januari 2018  tot 18.00 uur. Als je daarna nog in wilt schrijven kan dat alleen bij de start.
Als je hier klikt kom je direct op het inschrijfformulier voor de trailrun. Zorg dat je er bijtijds bij bent!

Er is parkeergelegenheid voldoende op een paar honderd meter van de start / finish. Maar als je op de fiets komt kun je helemaal tot de start fietsen. Dus het advies luidt uiteraard kom op de fiets.
Verdere informatie wordt zo spoedig mogelijk hier vermeld.
Wil je toch alvast wat verdere inlichtingen bel dan  nummer 06-51164965. Dit is het nummer van de wedstrijdsecretaris