Het bestuur geeft met inbreng van alle leden vorm aan beleid van de vereniging.
Door het organiseren van sportieve bijeenkomsten draagt zij bij aan en  veel hardloop- en wandelplezier.

Voorzitter:               Winnifred Ferro      e-mail: voorzitter@av-nsl.nl
Secretaris:               Cees Vink                e-mail: secretaris@av-nsl.nl
Penningmeester:     Leonie Smak           e-mail: penningmeester@av-nsl.nl

Bestuur van AV NSL
              Cees                                  Winnifred                     Leonie

De vereniging wordt ondersteund door vele vrijwilligers in verschillende commissies.

Over onze voorzitter:
Mijn naam is Winnifred Ferro. Sinds 2004 ben ik lid, nadat ik de opstapgroep voor hardlopen succesvol heb doorlopen.
In 2006 ben ik al enige tijd secretaris van de NSL geweest. Na een verblijf in het buitenland kwam ik weer terug in Noordwijk.
Ik loop met veel plezier, liefst in het duin-, bos- en strandgebied. Verder doe ik graag mee met de hardloopwedstrijden en wandelevenementen van de NSL.
In 2014 heb ik het verzoek van het toenmalige bestuur om de voorzittersrol te bekleden, geaccepteerd. Ik zet me graag in voor de club en hoop dat velen mij daarin zullen ondersteunen om samen de NSL te zijn.
Ik stel mezelf voor in een filmpje dat op onze Facebookpagina te bekijken is.
Heb je vragen, suggesties, etc? Stuur een e-mail (voorzitter@av-nsl.nl) of schiet me aan op de training.

Over onze secretaris:
Mijn naam is Cees Vink, ben met pensioen en sinds enige jaren wandelaar bij de NSL. Voorjaar 2014 ben ik benaderd voor het werk van secretaris voor de NSL. Ik hoop nog een aantal jaren op deze manier aan de NSL iets toe te kunnen voegen. Ik ben ruim 35 jaar gelukkig getrouwd met Marianne en woon in het centrum van Noordwijkerhout, op de steeg. Samen kregen wij 3 dochters welke allemaal niet meer thuis wonen. Ik ben altijd als winkelier in Noordwijkerhout actief geweest waardoor velen mij wel kennen. Ben in de begintijd een aantal jaren secretaris geweest van de Schietvereniging “De Duinschutters.” Heb een aantal jaren geholpen met het organiseren van evenementen bij het NOV. Tegenwoordig sta ik zomers elke dag in de YSCÔÔÔÔ in de zeestraat te Noordwijkerhout. Daar komen vele bekende en onbekende bezoekers voorbij. In de winter loop ik regelmatig mee met de wandelgroep van Ria van Eeden, Francien Verbeek of met Kees van Gerwen. Wie weet komen we elkaar daar nog wel tegen. In de beginjaren van de NSL was Vink de standaard sponsor, toen werd de NSL “het gele gevaar” genoemd. Mijn broer Floor had daar toen meer bemoeienis mee dan ik zelf."
Als je vragen of opmerkingen hebt m.b.t. de NSL kan je dat e-mailen naar secretaris@av-nsl.nl

Over onze penningmeester:

Mochten mensen me willen benaderen met adviezen, vragen etc dan kan dat via penningmeester@av-nsl.nl.